Laminaat verven: het is een superhandige oplossing om een oudere laminaatvloer op te frissen. Laminaat schilderen doe je echter niet met gewone vloercoatings. Ook heeft het behandelen van deze vloersoort met verf speciale aandachtspunten. Onderstaande artikelen vertellen je alles wat je moet weten over laminaat verven. Lees ze zeker door voordat je producten gaat bestellen.

Laminaat schilderen: hoe je dat?
Voor laminaat gebruik je voor een goed resultaat speciale kunststof- of laminaatcoating. Dat heeft meerdere voordelen. We leggen het hier uit.

Kun je laminaat verven?
Als we één vraag regelmatig krijgen, dan is het wel deze: kun je laminaat verven? Er bestaan veel misverstanden over. Maar het antwoord is: ja, maar niet met álle vloercoatings.

Laminaat verven in 3 stappen: zo gemakkelijk is het
Waar je met sommige producten vijf stappen nodig hebt, kan het met de vloercoatings van Inno Coatings in slechts drie stappen. Soms zijn twee stappen al genoeg. Zo fris je in een weekendje de hele vloer op.

Nieuw laminaat of laminaat verven?
Wat is beter: nieuw laminaat of laminaat verven? Het ligt eraan wat je wil bereiken. Maar als het alleen om prijs gaat, is het antwoord simpel: laminaat verven.

Waarom we speciale laminaatverf aanraden
Wil je op laminaat verf aanbrengen, kun je niet zomaar een betonverf of een doorsnee vloercoating gebruiken. Voor het schilderen van laminaat is echte laminaatverf de aangewezen oplossing. Lees waarom.

Werkwijzer en producten voor laminaat verven
Met deze werkwijzer weet je precies welke producten je nodig hebt en wat je moet doen. Stap voor stap, haarfijn uitgelegd.

Nog vragen? Vloeren Coatings helpt je graag persoonlijk verder en beantwoordt alle vragen over laminaat verven. Bel voor gericht advies: +31 (0)6 26 839 279.