Levering

Vloeren-coatings.nl levert uw bestelling zorgvuldig verpakt aan huis.

Verzendkosten
Verzending staat altijd vermeld bij uw bestelling voor u gaat betalen. Daarnaast worden alle prijzen inclusief BTW getoond. U weet dus precies hoeveel iets kost. De prijs die u op de website ziet is ook de prijs die u betaalt.

Hoe gaat de levering in zijn werk?
Na ontvangst van uw bestelling wordt deze zo snel mogelijk in orde gemaakt. De levertijd bedraagt 1 werkdag mits voor 11:00 ontvangen. Bestelling op vrijdag na 11:00 worden maandag aan de koerier aangeboden en dinsdag bezorgd. Deze levertijd zal bij 99% van de bestellingen gehaald worden maar geldt als indicatie. U kunt hier geen rechten aan ontlenen. Bestellingen naar België worden binnen 2 dagen aangeboden. 

Retourneren
Ja, u kunt ook een product retour sturen mits deze in oorspronkelijke en onbeschadigde staat door ons wordt ontvangen. En u vooraf kenbaar heeft gemaakt via ons contactformulier dat u een product wenst te retourneren. Let op: alle verf op kleur kan niet geruild worden (omdat alle kleuren speciaal aangekleurd worden).

Koerier
Alle orders worden via koerier verwerkt. De manier is afhankelijk van de grote en gewicht van de bestelling. Het tijdstip van de bestelling wordt door de koerier bepaald. Het afleveradres welke is opgegeven voor de bestelling kan niet worden gewijzigd als de bestelling eenmaal is verzonden.

Bent u niet aanwezig, dan zal transmission de zending bij een naastgelegen adres afleveren of de zending de volgende werkdag aanbieden. Mocht u na twee bezorgpogingen niet aanwezig zijn, dan ontvangt u hierover in de brievenbus een bericht van de vervoerder.

Afhalen
Vloeren-coatings.nl is een internet onderneming en de producten zijn online te bestellen. U kunt niet direct bij de opslag produkten afhalen. Echter als u van de koerier een kaartje in de bus heeft ontvangen kunt u contact met hun opnemen om een afspraak te maken voor een specifieke levering (of afhalen).