Ga je een cementdekvloer verven, dan is een goede voorbehandeling essentieel. Ook zijn er verschillen tussen de diverse vloercoating waarvoor je kunt kiezen. Heb je al gedacht aan pleisteren of vlinderen? Kan je elke verf bij vloerverwarming gebruiken? En waarom zou je een cementdekvloer in nieuwbouw eigenlijk behandelen met een betonverf of andere vloercoating? Onderstaande artikelen gaan uitgebreid in op alles wat te maken heeft met cementdekvloeren verven en zandcementvloeren. Onmisbaar voor de doe-het-zelver!

Cementdekvloer afwerken: de voorbereiding
Ga je een cementdekvloer afwerken, dan moet je deze goed voorbereiden, zodat de vloercoating ook echt bescherming geeft en de vloer kan verfraaien. Hier leggen we uit wat er mogelijk is.

Cementdekvloer verven zonder problemen
Hoe kun je een cementdekvloer verven zonder problemen te krijgen zoals loslatende verf, blaasvorming of slechte dekking?

Cementdekvloer in nieuwbouw verven
Een cementdekvloer in nieuwbouw is nooit de eindvloer. Je moet dit soort vloeren altijd voorzien van een afwerklaag. Maar ga er niet de eerste de beste vloerverf op smeren. Volg de tips op deze pagina.

Zandcementvloer afwerken met vloercoating
Overweeg je een zandcementvloer in nieuwbouw? Of heb je een woning gekocht met een vloer van zandcement? We leggen uit wat het verschil is tussen een cementdekvloer en andere vloeren.

Werkwijzer voor cementdekvloer verven
Cementdekvloeren, of vloeren van zandcement, komen we veel tegen in woningen. Het is geen dragende vloer. Op deze pagina vertellen we welke producten hiervoor geschikt zijn en hoe je deze vloercoating het beste aanbrengt. Alles wordt gecoverd!

Nog vragen? Vloeren Coatings helpt iedereen graag persoonlijk verder bij het kiezen van producten en beantwoordt alle vragen over de verwerking van vloercoatings. Bel gerust voor gericht advies: +31 (0)6 26 839 279.