Een magazijnvloer coaten kan op meerdere manieren. Het ligt vaak aan de ondergrond wat de juiste methode is. Toch zijn er veel tips en adviezen die gelden voor haast alle magazijnvloeren. Denk aan vloeren ontvetten, het beoordelen van de vloerbelasting en het repareren van beschadigingen. Onderstaande artikelen over magazijnvloeren verven geven inzicht in alles wat hiermee te maken heeft. Lees ze zeker door voor u een keuze maakt. We bekijken het van alle kanten, zodat u goed voorbereid aan de klus begint.

Magazijnvloer ontvetten: essentieel voordat u gaat coaten
Uw magazijnvloer ontvetten behoort tot een van de eerste handelingen als u de vloer wilt gaan coaten. Elke verfklus begint met een grondige voorbereiding. Hier leest u hoe u de vloer krachtig en effectief ontvet.

Magazijnvloer coaten, waarom eigenlijk?
Een magazijnvloer verven, is dat wel nodig? Ja. Er zijn heel veel goede redenen voor die we hier op een rijtje zetten.

Heeft uw magazijnvloer tegels? Ook dan is coaten mogelijk!
Magazijnvloertegels verven kan met betonverf. Dat is een geruststellende gedachte als uw tegels als ondergrond heeft in uw magazijn. Het is echter wel belangrijk om te weten wat voor tegels het zijn.

Vloerbelasting magazijnvloer beoordelen voor het verven
U wilt uw magazijnvloer verven? Om te beslissen welke vloercoating het meest geschikt is, moet u de vloerbelasting van uw magazijnvloer bepalen.

Magazijnvloer voorbehandelen voor het coaten: onze tips
Hoe moet je een magazijnvloer voorbehandelen als je wilt gaan coaten? Is het altijd nodig? Hier leest u waarop u moet letten om de schilderklus perfect te laten slagen.

Magazijnvloer reparatie: onze tips
Heeft uw magazijnvloer last van scheurtjes? Barstjes? Bladderende oude betonverf? Reparatie van een magazijnvloer is dan broodnodig voordat u een nieuwe vloercoating aanbrengt. Gelukkig is het niet zo moeilijk om schade te herstellen.

Wat is de beste magazijnvloerverf?
Wie de vloer wil beschermen tegen slijtage en beschadigingen, moet een sterke vloercoating kiezen die past bij de wijze waarop de vloer wordt gebruikt. Vaak wint epoxyverf.

Magazijnvloer schoonmaken: waarom reinigen voor het coaten belangrijk is
De magazijnvloer schoonmaken is een essentiële eerste stap voordat u een vloercoating gaat aanbrengen. Wij raden voor het reinigen van magazijnvloeren professionele schoonmaakmiddelen aan.

Magazijnvloer belijningsverf: beste keuze?
Belijningsverf aanbrengen kan in veel situaties belangrijk en zelfs onvermijdelijk zijn. De markeringen zorgen voor veiligheid, orde en efficiëntie. Lees hier hoe u dit snel en goed doet met speciale betonverf.

Magazijnvloer beschermen tegen vocht en schade
Uw magazijnvloer beschermen tegen vocht en schade kan op meerdere manieren, maar de beste oplossing is toch wel het gebruik van hoogkwalitatieve vloercoatings. Hier leggen we uit welke verf wij aanraden.

Maak uw magazijnvloercoating bestand tegen weekmakers
Moet mijn magazijnvloercoating bestand zijn tegen weekmakers? En welk product kan ik dan gebruiken? We krijgen de vraag vaak. Hieronder onze uitleg en ons advies.

Nog vragen? Vloeren Coatings helpt iedereen graag persoonlijk verder bij het kiezen van producten en beantwoordt alle vragen over de verwerking van vloercoatings voor magazijnen. Bel gerust voor gericht advies: +31 (0)6 26 839 279.