Bestel nu je vloerverf voor de Trudo Toren en krijg korting

Op zoek naar een betaalbare, maar duurzame vloercoating voor je nieuwe appartement in de Trudo Toren in Eindhoven? Vloeren Coatings vertelt je precies wat je nodig hebt, en hoe je de vloerverf aanbrengt. En bovendien geven wij je 15 procent korting op de totaalprijs, speciaal voor iedereen met een appartement in de Trudo Toren.

Vloeren Coatings leverde eerder de verf voor diverse appartementen in Haasje Over, ook in Strijp-S. Net als in Haasje Over hebben de woningen in de Trudo Toren een anhydrietvloer. Deze vloersoort is heel sterk, maar moet wel beschermd worden.

* Op de foto's zien je een voorbeeld van een appartement in Haasje Over, geverfd met onze producten. *

Voorbeeld Trudo Toren Eindhoven

De bewoners van Haasje Over die onze coating gebruikten, zijn heel enthousiast over het resultaat. Daarom bieden wij de (toekomstige) bewoners van de Trudo Toren hetzelfde pakket aan, met een korting.

Vloer verven Trudo Toren: wat heb je nodig?

Belangrijk is dat je voor anhydrietvloeren een coating gebruikt die dampopen is. Dit zorgt ervoor dat waterdamp, van nature aanwezig in anhydriet, kan ontsnappen. Breng je een gewone vloerverf aan die alles afsluit, zal de coating loslaten.

Hieronder lees je welke producten wij aanbevelen, en geven we een rekenvoorbeeld. Veel appartementen in de Trudo Toren hebben een oppervlak van 50 m2. Daar gaat 10 m2 van af voor badkamer en toilet. Voor de resterende 40 m2 anhydrietvloer heb je de volgende spullen nodig:

Subtotaal € 449,50
-15% korting € 67,43

Totaal € 382,07

Dus voor iets minder dan € 10,- per 1m2 kun je je vloer goed, duurzaam, snel afwerken.

Kortingscode voor bewoners Trudo Toren

Als je bij bestelling de volgende kortingscode invult, krijg je bij het afrekenen 15 procent korting: TRUDOTOREN

Let op: deze korting is alleen geldig als je een afleveradres in Eindhoven hebt.
Minimum besteding is 100 euro, en de korting geldt voor het bestellen van Inno Vloerprimer 2K en/of Inno Topcoat 2K Pro (kleur naar keuze) en/of de Bundel Verfbenodigheden.

Werkwijze anhydrietvloer Trudo Toren

Is een anhydrietvloer verven moeilijk? Nee. Het is een kwestie van de instructies opvolgen. Hoeveel tijd kost het? Per laag ben je iets minder dan 1 uur bezig.

Stappenplan:

  • 1x licht schuren met korrel 100 (daarna goed stofzuigen)
  • 1x primer aanbrengen / heel belangrijk!
  • 2x de Topcoat 2K Pro in de gekozen kleur.

Per dag 1 laag aanbrengen. Volg altijd de instructies op de technische datasheet. Let op de voorgeschreven droogtijden.

Vragen over het verven van een anhydrietvloer in de Trudo Toren? Bel gerust!