Garagevloeren verschillen van andere vloeren. Een garagevloer verven is een karwei dat elke doe-het-zelver tot een goed einde kan brengen. Maar er zijn wel een paar zaken waarop gelet moet worden. Gewone vloercoating is niet altijd geschikt voor garages en showrooms. Bovendien is de ene garagevloer de andere niet. Ook bij de materiaalkeuze is het belangrijk de juiste afwegingen te maken. Onderstaande artikelen vertellen u alles over garagevloer verven:

Garagecoating verwijderen: zo pakt u het aan!
Een garagecoating verwijderen is soms nodig wanneer u een nieuwe vloercoating wilt aanbrengen. Er zijn echter verschillende mogelijkheden om bestaande garagecoatings te verwijderen.

Is een primer voor een garagecoating echt nodig?
Moet ik een primer of hechtlaag aanbrengen bij onze garagevloer? Het is een goede vraag. U wilt immers het beste resultaat maar zit niet te wachten op hogere kosten of dubbel werk.

2 componenten garagecoating op mijn garagevloer?
Wat is 2 componenten garagevloer coating? Simpel gezegd is het een vloerverf die uit twee hoofdbestanddelen bestaat. U ontvangt die in twee aparte potten. Voor gebruik moet u de inhoud mengen.

Droogtijd garagecoating: waarmee rekening houden?
Wanneer we het over droogtijd van de garagecoating hebben is er snel sprake van verwarring. Zo is er namelijk de droogtijd van een tussenlaag en de droogtijd van de toplaag. En er is ook de potlife. Een uitleg.

Coating op bestaande verflagen garagevloer
Bent u van plan een garagecoating aan te brengen op een reeds eerder geverfde of gecoate garagevloer? Lees deze informatie goed door. Een coating aanbrengen op een bestaande verf- of coatinglaag vraagt om een aantal extra voorbereidingen.

De beste betonverf voor garagevloer
Dat u betonverf als garagevloercoating overweegt, is logisch. Maar welk type coating moet u kiezen? En natuurlijk: welke is de beste? Om het antwoord te kunnen geven is het belangrijk eerst vast te stellen op welke ondergrond de vloercoating zal worden aangebracht.

Vetvlekken op uw garagevloer
Vetvlekken op een garagevloer kunnen de hechting van een vloercoating verhinderen. Wij vertellen u hoe u ze kunt verwijderen, ook als het vet erg hardnekkig is. Een goed begin is het halve werk!

Een ruwe garagevloer? De beste aanpak!
Heeft uw garagevloer geen vlakke ondergrond, en in plaats daarvan beschadigde stukken of een ruwe ondervloer? De vloer coaten kan altijd. Maar let wel op, want u kunt niet direct beginnen met het aanbrengen van de garagecoating.

Betonrot in garagevloeren: tips en advies
Betonrot is een serieus probleem dat de constructie en veiligheid van garagevloeren aantast. Een goed en tijdig gebruik van vloercoatings kan veel ellende voorkomen.

Garagevloercoating met antislip: hoe zorgt u daarvoor?
Uw garagevloercoating antislip afwerken is een slimme zet. Door een antisliplaag in de vloerverf te verwerken voorkomt u gladheid en ongelukken. Het is eenvoudig en niet duur.

Hoe moet u een betonnen garagevloer ontvetten?
Hoe een betonnen garagevloer ontvetten? Gaat u uw vloer voorzien van een garagecoating dan is goed ontvetten een belangrijk aspect. We leggen uit waarom en hoe.

Waarom een vloeistofdichte garagevloer?
Wanneer u een garagecoating wilt aanbrengen, kunt u kiezen voor een vloeistofdichte garagevloercoating. Dit betekent dat u een beschermlaag aanbrengt die bestand is tegen vocht, vetten, zuren, oliën en chemicaliën.

Garagevloer egaliseren: zo pakt u dit aan!
Een garagevloer egaliseren voor het verven is een logische stap. Egaliseren zorgt ervoor dat het eindresultaat er mooi strak uitziet. Dit heeft als extra voordeel dat u de vloer gemakkelijk kunt schoonmaken.

Welke coating voor mijn garagevloer?
Welke coating moet u nemen voor uw garagevloer? Wij helpen u op weg bij het maken van de juiste keuze. Welke garagecoating u kiest hangt voor een groot deel af van de eisen de er aan het gebruik van de vloer worden gesteld.

Garagecoating aanbrengen
Een garagecoating aanbrengen: hoe doet u dat? Het is niet moeilijk, maar er zijn wel zaken waar u even bij moet stilstaan. Hier leest u alles wat u moet weten!

Garagevloer repareren
Zijn er gaten, scheurtjes of putjes? U moet uw garagevloer repareren voordat u gaat verven. Een garagecoating krijgt anders onvoldoende gelegenheid om zich aan de ondergrond te hechten.

Garagecoating kiezen voor garagevloer
U wilt garagecoating kiezen voor uw garagevloer, maar ziet door de bomen het bos niet meer? Hier zijn tips die u wegwijs maken in de wondere wereld van garagecoatings!

Hoe staat het met de slijtvastheid van garagevloer coating?
Over de slijtvastheid van een garagevloer coating krijgen we geregeld vragen. Vooral als het gaat om professionele werkplaatsen, garagebedrijven en kleine garages waarin auto's worden geparkeerd, gaat het om vloeren die zwaar worden belast.

Voor persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier