Vloercoating voor zandcementvloeren

Vloercoating voor zandcementvloeren

"Ga je een zandcementvloer verven?" Heel wat mensen reageren met ongeloof als je aan een vloercoating voor zandcement denkt. Afwerken met een vloerbedekking, laminaat of tegels zijn toch logischer?

We snappen het wel. Een ruwe vloer verven had vroeger iets industrieels. Je zag het in fabrieken en magazijnen, en dan ging het om bescherming, niet om de vloer mooier te maken. Maar tijden veranderen. Een industriële look is trendy geworden. Met een vloercoating toon je de kracht van de vloer. Het materiaal blijft, zelfs gekleurd, herkenbaar: het straalt iets authentieks uit. Daarvoor kiezen is waardering tonen voor puurheid en eerlijkheid.

Zandcementvloer verven: zo kan het gaan

Een klant van Vloeren Coatings verfde de vloer van de benedenverdieping. Ook die was van zandcement. Overigens worden zulke vloeren ook cementdekvloeren genoemd. De eerste motivatie was extra bescherming. Laat je zandcement onbehandeld, blijft de vloer ruw en gevoelig voor slijtage.

Maar de klant koos ook voor esthetiek. Kijk maar naar de foto's. Of het nu een huiskamer of toilet is: een vloercoating voor zandcement voegt echt iets toe aan de ruimte. Meer weten of meer foto's bekijken? Lees hier over de vloercoatings voor zandcement die deze klant toepaste.

Vloercoatings voor zandcement beter dan ooit

Zandcementvloer vloercoatingNiet alleen denken mensen tegenwoordig anders over vloercoatings. De producten zelf zijn ook beter dan ooit. De fabrikanten besteden veel aandacht aan kwaliteit. Vloercoatings moeten er strak en stijlvol uitzien, maar ook lang meegaan. Ze worden immers steeds meer thuis gebruikt, door kritische klanten.

Bij Vloeren Coatings kiezen we voor Inno Coatings. Alle soorten vloerverf van dit merk zijn in Nederland ontwikkeld door specialisten met tientallen jaren ervaring. Innovatie staat voorop: alles kan immers beter. Ook gebruiksgemak telt. Mensen doen het verven liever zelf. De zandcementvloer verven is technisch niet moeilijk: de werkwijzer vertelt hoe het moet.

Inno Coatings heeft 2-componentencoatings voor zandcement, maar ook 'gewone' 1-componentsverf die direct uit de pot kan worden aangebracht. Alle kleuren zijn mogelijk, maar ook een transparante betonlook is eenvoudig te realiseren.

Welke vloercoating voor zandcementvloeren het meest geschikt is, ligt aan de persoonlijke voorkeur en de situatie. Wordt de vloer intensief gebruikt, adviseren we de 2-componentenversie.

Een zandcementvloer verven is vandaag dus helemaal niet raar meer. Het is kiezen voor bescherming, schoonheid en persoonlijkheid. Alles wat je van een vloercoating verwacht!

Meer weten over vloercoatings voor zandcementvloeren? Bel 06 - 26839279 voor persoonlijk advies.