Grindvloer Coating

Inno Coatings
€ 54,60 € 42,00 Incl. btw
SKU code:
2330

Productomschrijving - Inno Coatings Grindvloer Coating

Grindvloer Coating is gemaakt om toegepast te worden op grindvloeren en grindtegels. Het is een vloercoating welke oplosmiddelvrij en watergedragen is.Sommige grindvloeren zijn geseald en sommige hebben een “open” structuur. Bij een gesealde variant is het soms zinvol om een primer te gebruiken. Is een 2 componenten product op basis van epoxy hars en alifatische polyamine als verharder. Alles wat gemengd is heeft een uitharding tijd van 2,5 uur. Daarna is de verf niet meer bruikbaar. dus afgepaste hoeveelheden aanmaken. Na mengen van de coating geen deksel op de pot aanbrengen.

Een gemakkelijk verwerkbaar, stofvrij, vloeistofdicht, slijtvast coating. Ook goed bestand tegen zuren logen, zouten en oplosmiddelen.

 


Bijzondere kenmerken: Inno Coatings - Grindvloer Coating

Zeer slijtvast, geheel naadloos, hygiënisch, chemisch resistent, onbrandbaar, vloeistof dicht, dampdiffuus (tot 3 lagen), stofvrij, eenvoudig reinigbaar, goed verwerkbaar, oplosmiddelvrij, nagenoeg reukloos. Inno Grindvloer coating is bestand tegen zuren, logen, zouten en oplosmiddelen.

 

Gebruik: Inno Coatings - Grindvloer Coating

Inno Grindvloer coating wordt toegepast op grindvloeren en/of grindtegels. Ook geschikt voor ondergronden als beton, asfalt, metaal, zandcement, anhydriet en hout. Toepasbaar zowel binnen als buiten.

 

Productinformatieblad: Inno Coatings - Grindvloer Coating