Linoleum verven? Ja, dat kan. En dat geldt ook voor linoleum van het merk Marmoleum. Schilderen van dit soort vloeren kan echter niet met gewone vloerverf. Alleen met een speciale verf voor kunststof maakt u een duurzame vloercoating. Onderstaande artikelen vertellen u alles wat u moet weten over linoleum verven. Lees ze zeker door voordat u een vloercoating op linoleum of Marmoleum aanbrengt.

Linoleum schilderen: zo doe je dat
Linoleum schilderen is niet moeilijk. Het vraagt wel enige tijd, maar nauwelijks speciale vaardigheden. De meeste van onze klanten doen het gewoon zelf. Hier vertellen we waarop je moet letten.

Kun je linoleum verven?
Veel mensen die ons bellen hebben een negatief advies gekregen van een leverancier van vloeren, of van een verfhandelaar. Linoleum verven wordt door velen afgeraden. Onterecht. We vertellen hoe dat komt.

Linoleum herstellen
Voordat je gaat schilderen, is het soms nodig om linoleum te repareren. Gelukkig is het herstellen van linoleum, vinyl of andere kunststofvloeren niet moeilijk. Volg de tips in dit artikel.

Linoleum trap verven: zo doe je dat
Een trap verven met linoleum bekleding doe je vaak niet vanwege slijtage. Ook na vele jaren zit het materiaal nog goed vast en zijn er geen of weinig beschadigingen. Vaak is de kleur reden voor een nieuwe coating.

Werkwijzer & producten voor linoleum verven
Dé stap-voor-stap handleiding voor wie linoleum gaat verven. Inclusief productkeuze en tips voor voorbehandeling en planning.

Werkwijzer en producten voor marmoleumvloer verven
Marmoleum is een populair merk linoleum. Deze handleiding vertelt hoe je ook marmoleumvloeren kan schilderen.

Nog vragen? Vloeren Coatings helpt iedereen graag persoonlijk verder bij het kiezen van producten en beantwoordt alle vragen over de verwerking van vloercoatings op linoleum en Marmoleum. Bel gerust voor gericht advies: +31 (0)6 26 839 279.