Welke coating voor mijn garagevloer?

Welke coating moet u nemen voor uw garagevloer? Wij helpen u op weg bij het maken van de juiste keuze.

Welke garagecoating u kiest hangt voor een groot deel af van de eisen de er aan het gebruik van de vloer worden gesteld. Het klinkt logisch maar aan een garagevloer thuis stelt u andere eisen dan een parkeergarage, werkplaats of opslagloods. Welke situatie bij u ook aan de orde is; bij ons kunt u altijd terecht voor tips of adviezen.

Transparante vloersealer

Zoekt u een sealer die u kunt gebruiken als stofbinder voor beton- of cementvloeren in garages maar ook in bijvoorbeeld magazijnen met een gemiddelde belasting? Dan adviseren wij u Inno Coatings Vloersealer. Dit is een transparante sealer (1 component) die gebruikt kan worden voor binnenvloeren en zelfs op de wanden. Deze sealer is kleurloos en zal na verloop van tijd verkleuren naar lichtbruin of lichtgeel.

Een sterk alternatief is Inno Coatings Garagevloer Coating. Dit is is een watergedragen 1 component vloercoating die is ontwikkeld voor garagevloeren. Deze garagecoating is zeer goed bestand tegen de weekmakers in autobanden. Toepasbaar op steenachtige, houten en bitumen ondergronden. Deze 1 componenten is gemaakt voor garagevloeren die normaal belast worden en niet voor commercieel gebruikte parkeergarages.

In garagebedrijven is het verplicht om een vloeistofdichte coating op de vloer te hebben. Chemicaliën mogen niet meer de grond indringen. Een 2-componenten garagecoating van Inno Coatings helpt om uw vloer vloeistofdicht te maken.

Professionele garagecoatings

Inno Coatings Grindvloer Coatings adviseren wij voor professionele toepassingen in parkeergarages. Hoewel ontworpen voor grindvloeren is deze 2-componentencoating ook bijzonder geschikt voor beton en asfalt dat zwaar wordt belast.

Tot slot is er Inno Coatings Quickdry, een ideaal product om duurzame belijningen mee aan te brengen. Het grote voordeel van Quickdry is, zoals de naam al aanduidt, de korte droogtijd.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier