Welke coating voor mijn garagevloer?

Welke coating moet u nemen voor uw garagevloer? Wij helpen u op weg bij het maken van de juiste keuze.

Welke garagecoating u kiest hangt voor een groot deel af van de eisen de er aan het gebruik van de vloer worden gesteld. Het klinkt logisch maar aan een garagevloer thuis stelt u andere eisen dan een parkeergarage, werkplaats of opslagloods. Welke situatie bij u ook aan de orde is; bij ons kunt u altijd terecht voor tips of adviezen.

Transparante vloersealer

Zoekt u een sealer die u kunt gebruiken als stofbinder voor beton- of cementvloeren in garages maar ook in bijvoorbeeld magazijnen met een gemiddelde belasting? Dan adviseren wij u Inno Coatings Vloersealer. Dit is een transparante sealer (1 component) die gebruikt kan worden voor binnenvloeren en zelfs op de wanden. Deze sealer is kleurloos en zal na verloop van tijd verkleuren naar lichtbruin of lichtgeel. Maar let op: dit product is prima voor werkplaatsen en bergingen, maar niet aanbevolen voor garages waarin auto's of andere voertuigen op rubberbanden worden gestald.

Coating voor garagevloer

Inno Coatings Garagevloer Coatings 2K adviseren wij voor professionele toepassingen in parkeergarages, en is ook prima voor thuisgebruik. Deze garagecoating is zeer goed bestand tegen de weekmakers in autobanden. Toepasbaar op steenachtige, houten en bitumen ondergronden. In garagebedrijven is het verplicht om een vloeistofdichte coating op de vloer te hebben. Chemicaliën mogen niet meer de grond indringen. Deze 2-componenten garagecoating helpt om uw vloer vloeistofdicht te maken.

Gaat u de garagevloer dekkend verven met dit product is het wel aangeraden eerst een laag Inno Vloerprimer 2K aan te brengen. Dit is een grondverf die de toplaag een sterke hechting geeft.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier