Alles over pvc-vloeren coaten

U wilt een pvc-vloer coaten? Dit kan met transparante en dekkende verf. Op zich logisch, maar er schuilt een addertje onder het gras: niet alle vloerverf is geschikt voor pvc. Ook moet u rekening houden met de bijzondere eigenschappen van dit populaire vloertype. Vloeren Coatings heeft de juiste ervaring én producten in huis om u verder te helpen bij het opfrissen van pvc en vinylvloeren. Hieronder vindt u artikelen boordevol tips en advies. En mocht u er niet uitkomen, staat het u altijd vrij om contact op te nemen. Elke pvc-vloer kan een tweede leven krijgen.

Zeven vragen en antwoorden over pvc-vloeren verven
"Een vloer van pvc of vinyl verven? Dat gaat nooit goed." We hebben het al vaak gehoord. Maar het klopt niet. Pvc-vloeren kan wel en het resultaat kan verbluffend mooi en duurzaam zijn. Deze veelgestelde vragen en antwoorden helpen u op weg.

Waarmee kan je een pvc-vloer beschermen?
Een pvc-vloer beschermen verlengt de levensduur van de vloer. Hoewel pvc een sterk materiaal is, is het niet onkwetsbaar. Bij intensief of onzorgvuldig gebruik kunnen er scheuren, gaten en verkleuringen ontstaan. Een transparante toplaag geeft ideale bescherming.

Een pvc-vloer schilderen: hoe en waarmee
Een nieuwe vloer is duur en brengt veel gedoe met zich mee. Een pvc-vloer schilderen is dan een ideale oplossing. Lees hier alles over de juiste aanpak.

Werkwijzer en producten voor PVC vloer verven
Producten voor pvc vloer verven? Hier vind u de beste pvc coatings. Ook leest u over de juiste werkwijze voor pvc coating aanbrengen.

Vloeren Coatings helpt u desgewenst persoonlijk verder bij het kiezen van producten en beantwoordt graag vragen over de verwerking van vloercoatings voor pvc en andere toepassingen. Bel vrijblijvend voor gericht advies: +31 (0)6 26 839 279.