Plavuizen verven vraagt extra aandacht, vergeleken met andere vloertypen verven. Dat komt door het speciale karakter van plavuizen. Vloertegels zijn immers hard en vaak niet poreus, waardoor vloercoatings het moeilijker hebben om te hechten. Gelukkig zijn er middelen die plavuizen schilderen een stuk gemakkelijker maken. Onderstaande artikelen vertellen precies waarop je moet letten. We raden aan ze rustig door te nemen voordat je de bijpassende producten bestelt.

Plavuizen egaliseren
Als we spreken van plavuizen egaliseren, hebben we het eigenlijk over een complete tegelvloer en niet over één plavuis. Een plavuizenvloer kan je prima egaliseren, maar je moet wel wat voorwerk doen.

Plavuizen behandelen met vloercoating
Door plavuizen te behandelen met vloercoatings gaan de tegels weer langer mee. Echter, ga je de plavuizen dekkend verven, is het goed te beseffen dat vloercoatings een effen kleur geven en je het oorspronkelijke uiterlijk van de tegel niet meer ziet.

5 Tips voor plavuizen verven
Waaraan moet je denken bij plavuizen verven? Wij hebben vijf tips op een rijtje gezet. Lees hier meer over ontvetten, grondverf en de juiste productkeuze.

Werkwijzer voor plavuizen verven
Plavuizen verven is een snelle en betaalbare manier om een tegelvloer op te frissen. Het kan met de juiste primer en vloercoatings.

Nog vragen? Vloeren Coatings helpt iedereen graag persoonlijk verder bij het kiezen van de juiste producten voor plavuizen verven. Bel voor gericht advies: +31 (0)6 26 839 279.