Fabriekshal verven met belijningsverf

Belijningsverf wordt nooit zomaar aangebracht. De lijnen hebben altijd een functie: ze bakenen terrein af of geven instructies. Zo ook in een fabriekshal in Nederland waar door middel van belijningsverf orde op zaken werd gesteld. In een deel van de hal stonden machines. Maar de totale ruimte was niet geweldig groot en het personeel zette regelmatig allerlei spullen neer vlakbij de machines. De apparatuur stond echter constant te draaien en de spullen stonden flink in de weg. Het was ook niet veilig.

De fabrikant loste het probleem op met belijningsverf. Sindsdien weet het personeel waar ze geen spullen meer mogen plaatsen. Rondom de zone met de machines werden lijnen getrokken. In dit geval was de ondergrond van beton. Hiervoor adviseerden we Inno Quickdry Coating, een coating die niet alleen geschikt is voor hele vloeren, maar ook prima functioneert als belijning.

Fabriekshallen zijn vaak koude ruimtes. Voor Uniprimer geen probleem: deze verf kan al worden aangebracht bij +2. In een geopende pot blijft het product zo’n acht uur goed, dus er kan een volle werkdag worden geschilderd. En omdat Quickdry al na een uur droog is, hoeft het werk niet lang onderbroken te worden. De verf is in alle kleuren leverbaar.

Voor belijning op een harde, dichte ondergrond adviseert Vloeren-coatings.nl altijd een 2-componenten-primer. Afhankelijk van de vraag hoe intensief de vloer wordt gebruikt, dienen een of twee lagen te worden aangebracht.

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier