Kantoorvloer verven van GURU

Het befaamde Italiaanse kledingmerk GURU wilde voor zijn kantoor in het oude havengebied van Amsterdam een industriële betonlook. De gedachte erachter was: in een stoere omgeving hoort een stoere vloer. Vloeren-coatings.nl sprong bij met deskundig advies over de te gebruiken coating.

Design is belangrijk voor GURU. Toen het bedrijf zich in 2007 in Nederland vestigde, werd voor de flagshipstore aan de Leidsestraat de hulp ingeroepen van de Italiaanse architect Duccion Grassi. Hij staat over de hele wereld bekend om zijn vindingrijke en vernieuwende ideeën op het gebied van detailhandel.

GURU is een exclusief merk en benadrukt dat. Winkels worden uitsluitend gevestigd in winkelstraten en steden die een bijzondere reputatie hebben op het gebied van mode en design. Als een dergelijk bedrijf aanklopt voor advies over de look van een kantoorvloer, weet je dat er kritisch naar je wordt gekeken en dat alleen met het allerbeste genoegen wordt genomen.

Vloeren-coatings.nl adviseerde Jotun Oxan A/U. Dit is een watergedragen en bijzonder slijtvaste vloercoating op basis van acrylaat/polyurethan. Jarenlange ervaring leert ons dat dit product van de Noorse fabrikant Jotun de beste oplossing is voor toepassing op vloeren van beton en zandcement. Het heeft een uitstraling van zijdemat en na verloop van tijd matte uitstraling. Perfect geschikt voor kantoren, magazijnen, trappenhuizen, hobbyruimte, balkons en nog veel meer.

We hebben GURU geadviseerd om onder de bureaus transparante matten te leggen om de duurzaamheid te vergroten. Verdere maatregelen zijn niet nodig. Een vloer met Jotun Oxan A/U vraagt zeer weinig onderhoud en pas na vier jaar intensief gebruik is er één nieuw laag nodig.

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier.