Winkelvloer verven in Alkmaar

Vloeren-coatings.nl hielp de winkel van vinoloog Wytse van der Zweep met het realiseren van een nieuwe vloercoating die niet alleen prachtig is, maar ook slijt- en krasvast.

Voor Wytse van der Zweep is wijn geen koopwaar maar een passie. Dat straalt de winkel dan ook uit. Hier kom je niet om even snel een fles van het schap te pakken, maar om wijn te ervaren. Bij E-CRU Wines wordt over wijn gepraat en gelezen. Er wordt geproefd en genoten, en natuurlijk ook gekocht. Het is meer dan een winkel.

E-CRU weet dat bezuinigen op de afwerking van de vloer van een drukbezocht detailhandelspand onverstandig is. In eerste instantie dacht men eerst aan alleen schilderen.

Dankzij het juiste advies, gebaseerd op de verwachtingen van de winkel, is uiteindelijk begonnen met een smeervloer die daarna werd geschilderd. Een smeervloer geeft het effect van een gietvloer. Hierna werden er twee lagen Pre Dekverf aangebracht. Dit kwaliteitsproduct van Scanofloor wordt veelal gebruikt voor betonvloeren, zand-cementvloeren en anhydrietvloeren maar is ook voor andere toepassingen geschikt.

Met Pre Dekverf afgewerkte vloeren komt u tegen in bad- en wasruimtes, garages, kelders, winkels en andere plaatsen waar hygiëne en slijtvastheid van belang zijn. Pre vloerverf geeft een naadloos, esthetisch verantwoord oppervlak.

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier