Woonboot vloer verven in Ouderkerk

Vloeren Coatings adviseerde over de woonboot van de familie Berkenhout in Ouderkerk. Wie op een woonboot woont, heeft daar meestal bewust voor gekozen. Water, rust, ruimte roepen gevoelens op van romantiek en avontuur. Maar dat wil niet zeggen dat wonen op een woonboot ook betekent dat je afstand doet van alles wat naar modern leven neigt.

Deze woonboot in Ouderkerk is namelijk nieuw en heeft een hedendaagse betonlook. Vloeren Coatings heeft daar een steentje aan bijgedragen door te adviseren over de vloeren. De ondergrond was een een zand cement dekvloer. Het schilderen volgde de gebruikelijke procedure: intensief reinigen, laten drogen, daarna schuren (met schuurschijf 40, voor de kenners) en stofzuigen. Hierna kon het schilderwerk zijn aanvang nemen.

De eerste laag werd aangebracht met 20 procent verdunning (waarvoor water werd gebruikt). Hierna werden nog eens twee lagen onverdund aangebracht. In totaal dus drie lagen. Dit is niet altijd nodig. Twee lagen is het minimum voor een goed resultaat, een derde is optioneel. In dit geval kozen we hiervoor om een mooi vol resultaat te krijgen. Ondanks de extra laag was de familie voor minder dan 1000 euro klaar.

De gebruikte verf was de Inno Vloersealer. Deze is transparant of in alle kleuren leverbaar. De vloer van deze woonboot is nu goed dicht: vloeistof en vuil kunnen er niet in trekken. Schoonmaken is een peulenschil, met andere woorden.

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier