Garantie

Vloeren-coatings.nl staat borg voor een uitstekende service en daar hoort ook een solide en voor iedereen doorzichtige garantie bij. Dus geen kleine lettertjes die het voor u bijna onmogelijk maken om een serieus probleem aan te kaarten, maar gewone heldere afspraken.

Hebt u de bestelling beschadigd ontvangen, bijvoorbeeld omdat het bij de verzending schade heeft opgelopen, dan vragen we u direct contact met ons op te nemen. Wordt een product door de koerier beschadigd aangeboden dan dient u deze niet te accepteren.

Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf.  Onze producten worden veelal toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is.

Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Vloeren-Coatings.nl van toepassing