Een vloer in betonlook verven zorgt voor een robuust en authentiek uiterlijk, maar geeft de ondergrond toch alle nodige bescherming. Een betonlook wordt meestal met transparante coatings gemaakt. Ook een grijze verfkleur kiezen, kan een betonachtige uitstraling geven. Onderstaande artikelen geven inzicht in alles wat te maken heeft met het creëren van een betonlook. Onmisbaar voor iedereen die zelf een transparante vloer coating aanbrengt! Lees ze dus zeker door voor u betonlook verf kiest.

Zo maak je een betonlook vloer
Een betonlook vloer verven geeft een stoer en trendy resultaat. In dit artikel zetten we alles op een rijtje: de voordelen, werkwijze en handige tips waarmee iedereen een betonlook maakt. En natuurlijk de juiste betonlook verf.

Betonlook primer: waarom de primer zo belangrijk is
Om uw vloer een stoere betonlook te geven, is één product essentieel: de juiste betonlook primer. Een geschikte primer die op de goede manier is aangebracht bepaalt het succes van de schilderklus. We leggen uit waarom.

Betonlook in de badkamer
Hier vertellen we hoe je een badkamervloer van een stoere betonachtige vloercoating voorziet. Het is niet moeilijk, maar de instructies volgen is wel belangrijk.

Betonlook in de keuken
Een betonlook in de keuken geeft de vloer een industrieel uiterlijk, perfect voor als je houdt van trendy, moderne keukens.

Trap verven in betonlook
Een betonlook trap werkt heel goed in een moderne, strak vormgegeven ruimte. Dit artikel vertelt hoe je met vloercoatings zo'n stoere trap krijgt.

Betonlook vloer verven in nieuwbouw
Ook in nieuwbouw is een industrieel ogende vloer een mooie oplossing. Hoewel niet moeilijk om te maken, is jezelf goed informeren over vloercoatings wel een must.

Betonlook maken voor een pleistervloer
Met een betonlook behoudt een pleistervloer zijn ruwe uitstraling. Maar hoe doe je dat? We leggen het hier uit.

Tegelverf voor betonlook
Kun je met tegelverf een betonlook krijgen? Ja, dat kan. Maar welke producten je ervoor nodig hebt, ligt wel aan wat je met betonlook bedoelt. Hier leggen we het uit.

Werkwijzer voor betonlook vloer verven
U wilt een vloercoating die een betonlook geeft? De werkwijzer legt stap voor stap uit hoe u deze klus aanpakt en welke producten hiervoor het meest geschikt zijn. Zeker lezen!

Nog vragen over vloeren in betonlook verven? Vloeren Coatings helpt iedereen graag persoonlijk verder bij het kiezen van de juiste producten en beantwoordt alle vragen over de verwerking. Bel ons gerust voor gericht advies: +31 (0)6 26 839 279.