Hangar verven in Lelystad

Vloeren-coatings.nl adviseerde bij de opknapbeurt van een betonvloer in een hangar in Lelystad. Hiervoor werd een hele sterke betonverf gebruikt. Dit product is bestand is tegen zware omstandigheden en goed chemisch resistent.

Weinig betonvloeren hebben het zo zwaar te verduren als hangars. Vliegtuigen zijn zwaar en voorzien van banden die weekmakers bevatten en bij het onderhoud van de toestellen kunnen allerlei middelen en machines worden gebruikt die de betonverf hevig op de proef kunnen stellen.

Inno Grindvloer Coating is een oplosmiddelvrije, twee componenten harde epoxy coating voor de behandeling van vloeren binnen en buiten. Inno Grindvloer Coating kan in meerdere lagen worden toegepast, en heeft daarmee een groot laagdiktebereik. Dit soort betonverf is geschikt als harde slijtvaste bekleding voor steenachtige ondergronden zoals beton, zandcement en anhydriet in bijvoorbeeld kantoren, winkels, magazijnen, parkeergarages en dergelijke. Een geweldige betonverf dus voor een ruimte als deze!

Deze verf voor grind en beton is tevens geschikt als uitvlak- en egalisatiemiddel door middel van de schraptechniek, en als gietlaagmassa. Bij zuigende ondergronden en anhydriet moet wel altijd een primer worden toegepast. Grindvloer coating kan stroef of decoratief worden afgewerkt door instrooien. Slijtvast, chemisch resistent en vloeistofdicht: wie een hangarvloer, garage of werkplaatsvloer moet laten bijwerken, kan zich geen beter product wensen.

Vloeren-coatings.nl geeft u graag advies als u zelf een betonvloer hebt die van een nieuwe vloercoating moeten worden voorzien. Vooraf nadenken kan een hoop kopzorgen achteraf besparen.

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier