Parkeergarage verven in Amstelveen

Een parkeergarage in Amstelveen werd op ons advies voorzien van een groene kleur. Hiermee wilde de eigenaar duidelijk aangeven welke plek bedoeld was voor elektrische auto's.

Lang niet iedereen gebruikt alle mogelijkheden van een garagecoating. Maar kleur is toch een heel handige manier om iets te accentueren. Dat begreep de exploitant van deze parkeergarage die wilde aanduiden dat één plek bedoeld was voor "groene" energie.

Bij deze parkeerplaats bevond zich al langer een oplaadpunt voor elektrische auto's. Alleen viel dat niet genoeg op. Daardoor gingen er vaak niet-elektrische auto's op deze plek staan.

Door het vaak groen te verven is duidelijk wie er mag parkeren. Voordat de verf werd aangebracht is de vloer goed ontvet en daarna licht opgeschuurd. De Inno Grindvloer Coating die we voor dit project adviseerden is hierna in twee lagen aangebracht.

Deze verf kan in alle denkbare RAL-kleuren worden gemaakt en is zeer goed bestand tegen weekmakers in autobanden en andere chemische stoffen. De witte auto is met belijningsverf in het vlak geschilderd. Hiervoor werd Inno Quickdry Coating gebruikt. Deze droogt snel, zodat de garage snel weer in gebruik kon worden genomen. Omdat de vloer al eens eerder was geverfd, hoefde er geen primer onder de dekverf.

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier