Viamond 704 ontvetter voor zwembaden

Vista Coatings
€ 15,00 € 14,75 Incl. btw

Viamond 704 van Vista is een speciaal reinigingsmiddel voor zwembaden. Als u uw zwembad wilt verven, is het belangrijk dat er geen vet op het oppervlak zit. Ook huidvet is vet. Verf hecht niet op vet, dus maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij. Viamond verwijdert niet alleen vet en oliën, maar ook algen en mos. Het is vrij van ammoniak en chloor en is biologisch afbreekbaar. Ook vlonders e.d. maakt u ermee schoon.

Let op! Vista-producten leveren wij alleen binnen Nederland!

U gebruikt Viamond voor het schoonmaken en ontvetten van zowel nieuwe als oude ondergronden.

Een goede voorbehandeling zorgt voor een betere hechting van de verf en de verf blijft ook veel langer mooi. Hoewel het niet de leukste klus is en ook veel tijd kost, bespaart een goede voorbehandeling u uiteindelijk veel werk en kosten. Hoe beter de verf kan hechten, hoe langer het immers duurt voordat u weer moet schilderen.
Verbruik:

Viamond is een concentraat. Voor gebruik verdunt u het met water. Met 1 liter verdund product kunt u ongeveer 25m² schoonmaken.

De verdunning hangt af van de mate van vervuiling. Gemiddeld verdunt u 1 liter Viamond met 20 liter water. Gemiddeld is dit voldoende voor ca. 500m². Is het oppervlak zwaar vervuild, dan voegt u 10 liter water aan 1 liter Viamond toe. Dit is voldoende voor ca. 250m². Bij extreme vervuiling gebruikt u het product onverdund.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 en 5 liter.

Gebruiksaanwijzing Vista Viamond 704 ontvetter voor zwembaden:

Aanbrengen doet u met een borstel. U laat het vervolgens enige tijd inweken, maar laat het niet drogen. Daarna schrobt u nogmaals en vervolgens dweilt u het vervuilde sop zoveel mogelijk op. Tot slot spoelt u het gehele oppervlak goed en overvloedig na met schoon water.

Tip: als u schrobt met heet water, dan verhoogt dat de reinigingskracht. Zeker voor zwaar vervuilde oppervlakken raden we daarom aan om met heet water te schrobben als dat enigszins mogelijk is.