Op deze pagina vind u een overzicht met alle zwembadverven. Deze coatings zijn geschikt voor onder andere zwembaden, speel- en siervijvers en kan onder andere toegepast worden op beton en polyester.

Zwembadverf

€99,00
Vista Zwembadverf is een chloorrubberverf en uitermate geschikt voor het beschermen en verfraaien van o.a. zwembaden, speel- en siervijvers van onbehandeld beton, cementpleister of voorzien van oude chloorrubberverf.
Vista 2K Zwembad Topcoat wordt toegepast als eindlaag in 2K PU Zwembadsysteem, in zwembaden en bassins van polyester en beton.
Vista 2K Zwembad Basecoat is een roestwerende twee componenten acrylaat polyurethaan met een zeer goede hechting op staal, aluminium, verzinkte ondergrond, RVS, polyester, beton, en oude 2K systemen voor onderwater toepassing enz.
Südwest Universeel Verdunning V33 is een verdunningsmiddel wat toegevoegd dient te worden aan de eerste laag Vista Zwembadverf op nieuwe betonnen zwembaden. Per 2,5 liter verf voegt u 250 ml. verdunning toe.
Vista Viamond 704 is een speciaal alkalisch reinigingsmiddel voor het schoonmaken en ontvetten van zwembaden die geverfd moeten worden. Het is een concentraat. Gemiddeld kunt u met 1 liter Viamond na verdunning in totaal ongeveer 500m² schoonmaken. Verkr