Maak je een vloercoating met tegelverf gaat het bijna altijd om het opknappen van een wat oudere vloer. Vaak gaat dit fout. Vooral harde, gladde tegels zijn in veel gevallen een probleem. Dit ligt echter meestal aan het gebruik van de verkeerde primer.

Onderstaande artikelen geven inzicht in alles wat te maken heeft met tegelverf aanbrengen op oudere vloertegels en plavuizen in keukens, badkamers, wc's en andere ruimtes. Aanbevolen voor iedereen die zelf een vloercoating gaat aanbrengen. U kunt de artikelen het best al lezen voordat u tegelverf koopt.

Tegelverf in de badkamer
Tegelverf in de badkamer: helaas gaat het vaak fout. We horen geregeld verhalen van verflagen die snel loslaten. Met de juiste werkwijze en producten is het echter niet moeilijk om de badkamertegels van een mooie, slijtvaste vloercoating te voorzien.

Tegelverf in de keuken
Gebruik tegelverf in de keuken als u de plavuizen of andere vloertegels wilt opfrissen. Het is een snelle en betaalbare manier om een oude keukenvloer nieuw leven in te blazen. Maar het succes van een vloercoating hangt wel af van de juiste aanpak.

Tegelverf in de wc
Met tegelverf voor de wc kun je het kleinste kamertje in een handomdraai van een nieuwe, frisse look voorzien. Tegels verven is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk om de juiste primer te gebruiken.

Tegelverf voor betonlook
Kun je met tegelverf een betonlook krijgen? Ja, dat kan. Maar welke producten je ervoor nodig hebt, ligt wel aan wat je met betonlook bedoelt. Hieronder leggen we het uit.

Nog vragen? Vloeren Coatings helpt iedereen graag persoonlijk verder bij het kiezen van de juiste vloercoatings en beantwoordt alle vragen over de verwerking. Bel ons gerust voor gericht advies: +31 (0)6 26 839 279.