Vloercoating bestellen: doe het op tijd

  • Geplaatst op
Vloercoating bestellen: doe het op tijd

Online vloercoating bestellen gaat snel en gemakkelijk. Heel vaak heb je de producten binnen twee dagen in huis. Maar als de levering door omstandigheden een dagje langer duurt dan voorzien, kun je wel in de problemen komen. De oplossing: bestel vloercoating ruim op tijd.

Als het bekende blauwe online-warenhuis een dag extra nodig heeft om de bestelde laptop te bezorgen, dan is dat meestal geen ramp. Die laptop doet het 24 uur later ook wel. Maar wanneer je een dag later dan voorzien je vloer kunt verven, betekent dit ook dat de vloer een dag later dan gepland droog is. En je die vloer dus langer niet kunt gebruiken. Als je onder tijdsdruk staat, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing of de opening van een nieuwe zaak, kan dit je hele planning omver gooien.

Vloercoating vraagt planning

Bij Vloeren Coatings doen we ons best om zo snel mogelijk te leveren. In de meeste gevallen lukt dit ook. Toch kan er soms een vertraging zijn. Bijvoorbeeld door extra drukte vanwege feestdagen, of omdat de bezorger enorm veel pakketten moet afleveren. Soms komt het ook voor dat de bezorger voor een dichte deur staat. We sturen wel na elke bestelling een track & trace-code, maar we begrijpen dat niet iedereen altijd thuis kan zijn.

We raden daarom aan wat extra marge in te bouwen. Houd er ook rekening mee dat er normaal tussen elke laag vloercoating een dag droogtijd zit. Dus als je moet schoonmaken, schuren, primeren en twee lagen vloercoating moet aanbrengen, ben je al minstens drie dagen kwijt. En voordat je die vloer maximaal kunt belasten, ben je nog eens vijf tot zeven dagen verder...

Online vloercoating bestellen gaat snel en gemakkelijk, maar geef je zelf wat extra dagen in de planning. Bestel je twee weken voordat je de vloer klaar wilt hebben, zit je algauw goed. Heel moeilijk is dat meestal niet. Uiteindelijk weten we vaak al lang vooraf dat we een vloer moeten gaan coaten.