Alles over betonvloeren verven

Betonvloeren verven is meer dan alleen vloercoating op beton aanbrengen. U moet denken aan een goede voorbehandeling, waarbij egaliseren, impregneren en schuren mogelijke opties zijn. Ook is het goed te weten dat niet elke vloerverf op beton past. Onderstaande artikelen geven inzicht in alles wat te maken heeft met betonvloeren verven. Onmisbaar voor iedereen die zelf een betoncoating aanbrengt! Lees ze dus zeker door voor u verf kiest.

Betonvloer egaliseren: waarom en hoe
Een betonvloer egaliseren is de beste manier om een strak en recht oppervlak te krijgen. Hier lees je wanneer je aan egaliseren moet denken, en hoe je dit het beste aanpakt voor een goed resultaat.

Betonvloer in nieuwbouw verven
In nieuwbouw komen we vaak betonvloeren tegen. Die kunnen op diverse manieren bewerkt worden. Wij vertellen waarom een vloercoating op beton een goede oplossing is en waaraan u dan moet denken.

Top tips voor betonvloer verven
Een betonvloer verven doe je niet elke dag. Zie je er tegenop? Heb je veel vragen? Met de tips in dit artikel wordt het een stuk gemakkelijker.

Betonvloer impregneren: waarop moet u letten
Gaat u een betonvloer impregneren, dan moet je weten waarom je dit moet doen, en wat het verschil is met beton coaten. Hier leggen we het uit.

Betonvloer schuren: de juiste aanpak
Een betonvloer schuren is meestal hard nodig als je de vloer met betonverf wil behandelen. Maar hoe doe je dat? Het gaat niet op dezelfde manier als bij andere vloeren. Dit artikel helpt je verder.

Betonvloer verven in 7 stappen
Een betonvloer verven: je ontkomt er soms niet aan. Je kunt een betonnen vloer niet onbehandeld laten. Besluit je om de vloer te gaan verven, volg dan de stappen op deze pagina.

Betonvloer verven? Voorkom deze 5 fouten!
Een betonvloer verven is mensenwerk. Dus kan er iets misgaan. Maar veel fouten zijn heel gemakkelijk te voorkomen. Op deze pagina vind je vijf fouten die we (te) veel zien.

Werkwijzer en vloercoating voor betonvloer verven
Dé stap-voor-stap handleiding voor wie beton gaat coaten. Inclusief productkeuze en handige tips voor voorbehandeling en planning.

Nog vragen? Vloeren Coatings helpt iedereen graag persoonlijk verder bij het kiezen van de juiste producten en beantwoordt alle vragen over de verwerking. Bel ons gerust voor gericht advies: +31 (0)6 26 839 279.